Onze troeven

Kiezen voor De Maalder is kiezen voor zekerheid, veiligheid en comfort.

Comfort en onderhoudsvriendelijk

Je komt in een serviceflat wonen, omdat:

  • Je eigen woning of appartement te groot is geworden
  • Je eigen woning of appartement veel te veel uren onderhoud vraagt
  • Je eigen woning of appartement te veel trappen bevat
  • Het onderhoud van de tuin te groot is geworden
  • Je steeds de wagen moet nemen om naar de winkel te gaan

Bij ons woon je in een flat, aangepast aan uw noden.

Alles binnen handbereik

Omdat de projecten van vzw De Maalder zich op centrumlokaties bevinden, hoeft u niet met de wagen naar het centrum. U wandelt gewoon naar de lokale winkel. Alles is binnen handbereik.

Veiligheid en gezelligheid

Oud worden staat vaak synoniem voor eenzaamheid. Niets is minder waar als u bij De Maalder komt wonen. Je woont niet alleen in een veiligere omgeving maar ook in de onmiddellijke omgeving van leeftijds-en dorpsgenoten.

De gemeenschappelijke ontmoetingsruimte wordt gezellig ingericht en vormt een verlengstuk van uw eigen woonkamer.  De woonassistent zal ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt wonen en dat u uw buren leert kennen. U kan vrij kiezen of u deelneemt aan de activiteiten. Samen kaarten? Een “Jeu de boule” naar het voorbeeld van onze Franse zuiderburen? Het kan allemaal.

Deel van het dorp

De Maalder vindt het belangrijk dat de residentie een deel vormt van het dorp.  De ontmoetingsruimtes zullen opengesteld worden voor bezoekers en lokale verenigingen.

Zorg-en dienstenaanbod

We werken samen met Assistzorg  zodat alle mogelijke ondersteuning kan geboden worden. Dit zorgt er voor dat de stap naar een rusthuis of woonzorgcentrum kan vermeden worden. 

Verzeker uw toekomst

U kan nu al investeren in een flat, maar hoeft er niet meteen te komen wonen. In dit geval staat Assistzorg in voor verder verhuur. U bent in elk geval zeker dat u, indien u het nodig acht, in een zelf gekozen flat kan gaan wonen.